Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

El Premi Llibresebrencs.org arriba a la desena edició i ho celebra editant un llibre digital amb tots els relats guanyadors

FIRA LLIBRE EBRENC

El Premi Llibresebrencs.org de relats curts per Internet per a jóvens arriba aquest 2014 a la desena edició. Per commemorar-ho els organitzadors del certamen editaran un llibre digital de descàrrega gratuïta amb els relats guanyadors de totes les edicions realitzades, inclosa la d’enguany. Aquest llibre es podrà llegir en lectors de llibres digitals, en telèfons mòbils intel·ligents i en tauletes digitals, una vegada descarregat a través d’un codi QR. Per difondre’l es farà una àmplia campanya de promoció a través de les xarxes socials, els centres educatius i els punts d’informació juvenil de les Terres de l’Ebre.

Les bases del premi ja es poden consultar al web Llibresebrencs.org i els participants tenen fins al 23 d’abril per presentar els seus treballs. L’altra novetat d’enguany és que en lloc d’una dotació econòmica en metàl·lic, els guanyadors de les quatre categories (fins a 15 anys, de 16 a 22, de 23 a 29 i a partir de 30) s’emportaran un lector de llibres electrònics de valor equivalent, amb l’objectiu de continuar dinamitzant la lectura i el món digital.

El Premi Llibresebrencs.org va nàixer el 2005 vinculat a la Fira del Llibre Ebrenc i és el primer premi d’aquestes característiques que es va impulsar a tota la província de Tarragona. L’organitza la Fira del Llibre Ebrenc, amb el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner al capdavant, i amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és incentivar els jóvens de les comarques ebrenques a escriure i compartir les seues creacions. Durant aquests 10 anys, s’han presentat al premi uns cinc-cents relats, alguns dels quals escrits per autors ara molt consolidats en el panorama nacional com són Marta Rojals o Joan Todó, que hi van participar amb alguna de les seues creacions més primerenques.

Els guanyadors de la 10a edició es coneixeran el dia del lliurament dels premis, el dissabte 31 de maig, a les 18.15 h, dins la programació de Litterarum – Fira del Llibre Ebrenc 2014 de Móra d’Ebre.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Els comentaris estan tancats.