Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

La Fira del Llibre Ebrenc es fa més professional amb una master class de tècniques narratives per a escriptors

FIRA LLIBRE EBRENC

Llibres 2014

La Fira del Llibre Ebrenc, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juny a Móra d’Ebre juntament amb Litterarum, fira d’espectacles literaris, incorpora enguany, en la que serà la seua dotzena edició, una novetat important: una master class professional de tècniques narratives adreçada a escriptors ebrencs. La impartirà l’escriptor Santi Baró, col·laborador de l’agència literària Sandra Bruna, i també hi tindran un paper important diversos editors que participen a la fira: Joan Bruna d’SB e&books, Jordi Ferré de 9 Grup Editorial i Francesc Gil-Lluch de Llegir en Català.

En aquesta jornada hi podran participar un màxim de vint escriptors i l’objectiu és aprofundir en les tècniques narratives, impulsar la creativitat dels escriptors i avançar en la creació d’una novel·la o un relat breu. Al mateix temps que es pretén afavorir la relació d’escriptors i editors a través d’una taula rodona en la qual els editors exposaran quin és el seu projecte empresarial i el procés que segueixen des que decideixen editar un text original fins que l’acaben publicant.

La master class començarà a les 16 h, a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre, i finalitzarà amb un intercanvi obert d’idees i projectes a l’espai gastronòmic de tapes de la Fira. Posteriorment els participants podran assistir a l’espectacle El poeta Ovidi, que es representarà a La Llanterna Teatre a les 22.30 h.

La Fira del Llibre Ebrenc assumeix les despeses d’aquesta primera convocatòria formativa i s’ha convidat majoritàriament aquells escriptors que han participat a la fira durant els darrers anys.

La Fira del Llibre Ebrenc està organitzada pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner, i Litterarum, fira d’espectacles literaris, per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Els comentaris estan tancats.