Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

La marca «llibre ebrenc» es reforça a les llibreries de les Terres de l’Ebre aquest Sant Jordi

FIRA LLIBRE EBRENC

La Fira del Llibre Ebrenc vol reforçar enguany la presència de la marca «llibre ebrenc», que fa dotze anys que va crear, com a segell potent i amb projecció. Per fer-ho ha imprès 1.500 enganxines amb l’etiqueta «llibre ebrenc»  que aquest Sant Jordi les tres llibreries que actualment treballen amb la Fira formant el lobby ebrenc (Bassa de Móra d’Ebre, Serret de Vall-de-roures i Viladrich de Tortosa) posaran als llibres. L’objectiu és que «llibre ebrenc» esdevingui una marca clara i potent i això faciliti encara més la difusió, projecció i venda dels llibres fets des de les Terres de l’Ebre o que parlin d’aquest territori.

Aquesta iniciativa és avalada per un decàleg que entre altres punts es proposa «exportar la nostra riquesa cultural d’una manera unificada i forta», i defineix el llibre ebrenc com «el que hagi escrit un/a autor/a vinculat/ada directament a les Terres de l’Ebre; és a dir, del sud de Catalunya i de l’Aragó catalanòfon, o que tracti una temàtica referent a les Terres de l’Ebre». Un altre punt que remarca el decàleg és que es tracta d’una marca que no vol ser excloent ni de divisió dins del món del llibre del conjunt dels Països Catalans, sinó que pretén «crear i potenciar sinergies entre els diversos agents i iniciatives del món del llibre».

Per aconseguir una major difusió de l’etiqueta «llibre ebrenc» es farà un sorteig de 10 entrades dobles per a un espectacle de la fira d’espectacles literaris Litterarum. Concretament «El darrer dia del Cafè de la Granota» de la Companyia Mea Culpa. Per participar en aquest concurs els lectors han de penjar una fotografia d’un llibre amb l’enganxina «llibre ebrenc» a les xarxes socials fent servir l’etiqueta #LlibresEbrencs a Instagram o Twitter, o bé penjar-la al seu mur de Facebook mencionant la Fira del Llibre Ebrenc o compartint-la al mur del Facebook de la Fira del Llibre Ebrenc.

La Fira del Llibre Ebrenc està organitzada pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner, i Litterarum, fira d’espectacles literaris, per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Els comentaris estan tancats.