Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

Litterarum aterra a la Setmana del Llibre en Català de Barcelona amb un Photocall literari

FIRA LLIBRE EBRENC

La Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Móra d’Ebre participaran d’aquesta nova trobada del llibre en català amb un joc participatiu digital que, sota el lema Recita, comparteix-ho i guanya!, vol estimular als visitants a jugar i gaudir amb la literatura.

En l’estand de la Institució de les Lletres Catalanes, i a través d’un disseny jove i molt visual, els visitants de la Setmana del Llibre en Català es trobaran amb la silueta d’una persona recitant amb els braços oberts, com si s’adrecés al públic i, tot just davant, un microescenari. Així, Litterarum convida als visitants de La Setmana a pujar a escena amb un llibre i, fer-se una fotografia o un vídeo en aquest Photocall literari llegint en veu alta un dels llibres adquirits a la fira. Després, aquests visitants podran compartir les imatges o la peça audiovisual a les diverses xarxes socials de Litterarum (@firalitterarum) i de la ILC (@lletres) amb l’etiqueta #photocallliterari i, així, entrar en el sorteig d’un cap de setmana per a dos persones en un allotjament rural de la població de Móra d’Ebre on es realitza el certamen.

Entre els dies 6 i 15 de setembre, durant la Setmana del Llibre en Català, el Photocall literari de Litterarum estarà instal·lat a lestand de la Institució de les Lletres Catalanes, a lavinguda de la Catedral de Barcelona. 

Litterarum, fira d’espectacles literaris és un aparador d’espectacles creats partint de qualsevol disciplina artística que tinguin la literatura escrita originàriament en llengua catalana com a eix central. Se celebra a Móra d’Ebre el primer cap de setmana de juny des de fa sis anys. Litterarum esdevé un autèntic eix on tot aquell públic i aquelles empreses i professionals de la gestió cultural, administracions, entitats, etc. poden conèixer, visualitzar, gaudir i contractar aquests espectacles per a les seves activitats i programacions culturals anuals. Litterarum és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes i l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

El proper mes de novembre la fira d’espectacles literaris obrirà la convocatòria d’inscripcions artístiques per participar en l’edició del 2014. Més informació www.litterarum.cat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest