Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

Litterarum Experiencie (espectacles literaris+ruta turística+allotjament)

LITTERARUM

LITTERARUM EXPERIENCE-PAQUET

Viu una experiència turisticoliterària a Móra d’Ebre

T’agradaria gaudir de la literatura catalana a través de les arts escèniques i conèixer els racons més emblemàtics de Móra d’Ebre?

Per primera vegada a Litterarum hem creat experiències turisticoliteràries que combinen l’assistència a espectacles amb activitats turístiques.

 

Què inclou Litterarum Experience?

 

  • Nit d’allotjament amb esmorzar en un establiment de la comarca. Nit del 31 de maig a l’1 de juny.
  • Visita guiada al nucli antic de Móra d’Ebre i al seu castell acompanyats d’un guia oficial.
  • Tast de productes típics de la Ribera d’Ebre, entre els quals destaca la clotxa i els pastissets.
  • Assistència a l’espectacle literari «Victus: del mal que van fer aquells soldats». Un dels espectacles destacats de l’edició d’enguany i que commemorarà l’any 1714, basat en l’obra Victus, d’Albert Sánchez Piñol, el qual, de manera inèdita, també hi participarà en una xerrada col·loqui prèvia.
  • Assistència a quatre espectacles literaris gratuïts, dos destinats a tots els públics i dos per a públic familiar, inclosos dins Litterarum Petits, que són: «Les paraules cantades de Vergés»,un espectacle que homenatjarà la figura de Gerard Vergés. «Una nit d’Espriu», sons vius acompanyats de la poesia de Salvador Espriu. «Bon profit, Miquel»,un espectacle de titelles farcit de poesia de Miquel Martí i Pol. «Amunt i avall, poemes de Joana Raspall»,una passejada per l’obra de Joana Raspall amb titelles.

Quins dies puc gaudir de Litterarum Experience i quin preu té?

30, 31 de maig i 1 de juny. Es pot optar per allotjament divendres 30, dissabte 31 o ambdós (consulteu horaris dels espectacles i condicions en cada cas).

El preu de l’experiència per persona és de 48 €.

Com puc contractar Litterarum Experience o saber-ne més?

Si teniu ganes de gaudir d’aquesta experiència podeu posar-vos en contacte amb l’equip de Viulebre.com a través dels telèfons (977 913 491 / 644 530 236) i per correu electrònic (viatges@viulebre.com). Ells gestionaran la vostra reserva i us resoldran els dubtes.

Hi ha condicions especials?

La proposta està pensada per a un mínim de 2 persones i 1 nit d’allotjament. Si us interessa canviar les condicions contacteu amb Viulebre.com per telèfon (977 913 491 / 644 530 236) o correu electrònic (viatges@viulebre.com).

On puc trobar més informació de Litterarum i la seua programació?

Al nostre lloc web www.litterarum.cat hi trobareu tota la informació sobre nosaltres i l’edició 2014. També us en podeu descarregar el programa complet.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest