Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

Litterarum – Fira Llibre Ebrenc celebrarà els deu anys del premi de relats per a jóvens amb un llibre digital

FIRA LLIBRE EBRENC

Aquest 2014 se celebrarà la 10a edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts per Internet per a jóvens ebrencs, el primer premi d’aquestes característiques que es va impulsar a tota la província de Tarragona.

Per celebrar-ho, l’organització ha tornat a publicar-ne les bases de participació (que podeu descarregar-vos aquí), les quals contenen diverses novetats. La primera novetat serà l’edició d’un llibre digital de descàrrega gratuïta amb els relats guanyadors de totes les edicions realitzades. Aquest llibre es podrà llegir en lectors de llibres digitals, en telèfons mòbils intel·ligents i en tauletes digitals tot descarregant-lo prèviament a través d’un codi QR. La segona novetat important és el canvi que han sofert els premis que rebran els guanyadors, que passen de ser una quantitat econòmica a un lector de llibres electrònics de valor equivalent, amb l’objectiu de continuar la dinamització de la lectura i el món digital. El llibre digital editat comptarà amb una campanya de promoció a les xarxes socials, els centres educatius i els punts d’informació juvenil de les Terres de l’Ebre.

El termini de presentació de relats finalitza el 23 d’abril a les 23.59 h. Els guanyadors de la 10a edició no es coneixeran fins el dia del lliurament dels premis, el dissabte 31 de maig a les 18.15 h, dins la programació de Litterarum – Fira del Llibre Ebrenc 2014 de Móra d’Ebre.

Descarregueu-vos les bases clicant premi_relats_curts_2014 o llegint el següent codi QR.

unitag_qrcode_1394741132297

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest