Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

Litterarum forma part del Directori de festivals, fires i mostres d’arts escèniques de Catalunya

LITTERARUM

El dimarts 25 de març a la Sala d’Actes de l’Arts Santa Mònica de Barcelona va ser presentat el Directori de festivals, fires i mostres d’arts escèniques de Catalunya davant de nombrosos professionals del sector i dins d’una jornada formativa del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE). Aquest document compilador ha estat elaborat per la Direcció General de Creació i Empreses Culturals (DGCEC) de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’esdevenir una eina útil per a companyies i artistes a l’hora de conèixer els principals certàmens artístics del panorama català.

Aquest directori actualment recull fins a un total de 76 festivals i fires classificats per les categories d’arts escèniques que tracten. Així doncs, també s’hi troba inclòs Litterarum, fira d’espectacles literaris, celebrada anualment a Móra d’Ebre i organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes (@lletres) i l’Ajuntament de la població. Litterarum i el Festival Internacional Deltebre Dansa són els dos únics representats de les Terres de l’Ebre que actualment s’inclouen en aquest document, que es farà públic properament.

A més, l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) va comentar la necessitat d’incloure Litterarum com a una de les fires d’arts escèniques de Catalunya de referència, juntament amb Fira Tàrrega, Fira Mediterrània, la Mostra d’Igualada, la Fira del Circ Trapezi de Reus i la Fira de Titelles de Lleida.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Els comentaris estan tancats.