Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

Litterarum i la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre impulsen la campanya «Compra a Móra i vine gratis a Litterarum»

LITTERARUM

Els comerços morencs regalaran per cada compra superior als 20 euros una entrada gratuïta a triar entre tres dels espectacles de Litterarum 2016

Litterarum, Fira d’Espectacles Literaris de Móra d’Ebre ha aconseguit enguany la complicitat dels comerciants de Móra d’Ebre per treballar plegats en la dinamització comercial a través de la cultura. Així, juntament amb la Unió de Botiguers, s’ha engegat la campanya «Compra a Móra i vine gratis a Litterarum». Arran d’aquesta campanya durant només els dos propers dissabtes de maig, el 14 i el 21, els comerços adherits a la Unió de Botiguers de Móra d’Ebre regalaran als clients que facin una compra superior als 20 euros una entrada gratuïta a escollir entre tres espectacles que es representaran a La Llanterna Teatre durant la fira Litterarum, del 27 al 29 de maig. Els tiquets de compra es bescanviaran per entrades a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre fins al 24 de maig. Els espectacles a escollir seran: Cos. Les èglogues d’Estellés i el barri xino de Blai Bonet (teatre), dv 27/05 a les 22 h; Ombra i silenci (dansa), ds 28/05 a les 17 h, i Cinc actrius lligen Rodoreda (teatre), ds 28/05 a les 22.30 h. L’organització preveu repartir un centenar d’entrades en aquesta primera edició de la campanya, i es mirarà de continuar la iniciativa en properes edicions.

«Amb aquesta campanya ajudem a incentivar el comerç local, ens connectem més amb el teixit socioeconòmic de Móra d’Ebre i alhora aconseguim que Litterarum arribi a un públic més ampli», explica Albert Pujol, director de la Fira. De fet, la campanya servirà per fer més divulgació de la Fira d’Espectacles Literaris a través dels comerços locals, que tindran penjat als seus establiments el cartell especial que s’ha dissenyat per a la campanya, i col·locaran als seus aparadors un element distintiu: una pila de llibres lligada amb un llaç roig. «Ser presents als aparadors dels comerços locals donarà molta visibilitat a la nostra fira”, ha afegit Pujol, tot assenyalant que també es farà una campanya especial parlant d’aquesta iniciativa a través de diversos mitjans de comunicació. Aquesta campanya és innovadora en molts sentits, sobretot en el fet de regalar cultura als clients per part dels botiguers, i en treballar plegats a partir de fer gaudir la gent dels espectacles que es realitzen al teatre per part de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

Litterarum, Fira d’Espectacles Literaris arriba enguany a la novena edició i se celebrarà del 27 al 29 de maig, tot coincidint en dates amb la Fira del Llibre Ebrenc a Móra d’Ebre. Està organitzada per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, mentre que la Fira del Llibre Ebrenc l’organitzen l’Ajuntament de Móra d’Ebre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Els comentaris estan tancats.