Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

Litterarum seleccionat per participar al programa Cultsurfing

LITTERARUM

La fira d’espectacles literaris Litterarum, que se celebra cada any coincidint amb la Fira del llibre Ebrenc de Móra d’Ebre ha sigut un dels vint projectes seleccionats per participar al programa Cultsurfing, impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans.

Litterarum participarà en unes jornades de treball obertes als professionals de la cultura que es duran a terme els dies 15 i 16 d’octubre de 2013 a l’Espai Fabra i Coats de la ciutat de Barcelona. Aquestes jornades tindran com a objectiu posar en comú els projectes més singulars i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges.

Durant aquestes dos jornades es presentaran en directe els 20 projectes seleccionats d’entre els 120 presentats, es presentarà el catàleg de CultSurfing amb més de 60 propostes i es crearan espais d’interacció i connexió entre els assistents, com speedmeetings,  taules sectorials o xerrades pràctiques per a ampliar el ressò i millorar el finançament dels vostres projectes.

Albert Pujol, director de Litterarum ha mostrat la seua satisfacció per aquesta selecció , i ha destacat la importància que té per al certamen ebrenc poder participar en unes trobades “amb professionals, amb mecenes i amb altres festivals per intercanviar experiència i potser també idees”. Entre els vint projectes seleccionats, un jurat en triarà un que guanyarà 4.000€ en el marc del pla de mecenatge d’Estrella Damm.

L’objectiu de Cultsurfing és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars que volen ampliar el seu ressò. Paral·lelament, CultSurfing facilitarà el contacte amb premsa i patrocinadors, amb l’objectiu de millorar la difusió i d’establir ajudes econòmiques amb els projectes que les empreses patrocinadores seleccionin.

Amb aquesta finalitat, CultSurfing posa el potencial de la capitalitat de la ciutat de Barcelona al servei d’aquests projectes per tal d’incrementar la seva difusió i la connectivitat entre ells.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest