Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

Programadors/es

 

Els programadors que vulguin assistir a Litterarum, Fira d’Espectacle Literaris 2017 han d’acreditar-se emplenant degudament el formulari d’inscripció en línia.

El formulari d’inscripció romandrà obert fins el 19 de maig de 2017.

La inscripció a Litterarum és gratuïta i dóna dret a:

 • Obtenir l’acreditació i dossier exclusiu per a programadors amb informació de tots els espectacles inscrits.
 • Assistir gratuïtament a espectacles en sessions exclusives per a programadors.
 • Tenir preferència d’entrada gratuïta en els espectacles oberts al públic.
 • Accedir als espais exclusius per a programadors (Cafè i… companyia, Tast-VInent, Tast-Avanç…).
 • Accedir als dinars gratuïts de programadors amb un màxim de 2 persones per entitat.
 • Conveni de cooperació literària amb què els programadors gaudiran de preus avantatjosos en la contractació.
 • Assessorament personalitzat en la gestió de les contractacions.
 • Ser inclosos a la base de dades de Litterarum per tal de rebre informació de propostes artístiques.

 

INSCRIU-T’HI

http://www.llibresebrencs.org/Programadors2017.doc

 

 PRESENCIAL

Els programadors que no s’hagin inscrit en línia abans del 19 de maig hauran d’adreçar-se al Punt d’Acreditacions de Litterarum i omplir el formulari d’inscripció. L’accés als espectacles serà possible sempre que hi hagi places disponibles.

 

Emplenant la inscripció autoritzeu que les dades siguin publicades al web i que Litterarum les faci arribar a les companyies. La Fira d’Espectacles Literaris es compromet a fer-ne un bon ús. En qualsevol moment podeu sol·licitar-ne la retirada dels nostres fitxers.

RECOLLIDA D’ACREDITACIONS

Els programadors inscrits podran recollir les seves acreditacions a La Llanterna Teatre, carrer de Miquel Rojals, 1 de Móra d’Ebre.

Horari:

 • – dijous 25 de 18 a 21.30 h
 • – divendres 26 de 10 a 14 i de 16 a 21.30 h
 • – dissabte 27 de 10 a 14 i de 16 a 21.30 h
 • – diumenge 28 d’11 a 14 h

 

PROGRAMACIÓ A MIDA

Litterarum, Fira d’Espectacles Literaris ofereix una programació oberta al públic i també  espectacles exclusius per a programadors.

El programa de Litterarum es basa en propostes de diversos formats i disciplines adreçades a públic familiar i adult.

Novetats Litterarum 2017:

Itineraris. Per tal d’aproximar-nos al màxim als interessos i necessitats dels programadors, enguany Litterarum ha classificat la programació en 3 itineraris:

 • Itinerari A. Són les propostes de format reduït per a petits espais que tenen un catxet no superior a 700 € (IVA exclòs)
 • Itinerari B. Són les propostes de format més gran, que per les seves condicions tècniques o artístiques requereixen un espai més ampli i tenen un catxet superior a 700 € (IVA exclòs)
 • Itinerari C. Són les propostes que per temàtica o autoria estan vinculades a les comarques de l’Ebre i la seva àrea cultural comuna.

Aquests són itineraris recomanats i els programadors poden seguir-los o combinar l’assistència entre els espectacles que més els interessin.

 

Tast-Avanç. Ens avancem a les efemèrides i us volem presentar tastets d’espectacles basats en l’obra del poeta Joan Brossa, en exclusiva només per a programadors inscrits. El 2018 serà el 20è aniversari de la seva mort, i el 2019, el centenari del seu naixement.

Tast-VInent. Espectacles sobre literatura i vi és una altra de les novetats que Litterarum proposa en aquesta edició. Oferim diversos tasts de propostes engrescadores adreçades a biblioteques, cellers i ajuntaments que realitzen activitats al voltant del vi i que volen complementar-ho amb espectacles literaris a partir del vi. Aquesta activitat es fa en paral·lel de Litterarum et Vinum, zona de la Fira on es podran assaborir vins de diverses denominacions d’origen de Catalunya acompanyats de textos literaris i imatges d’activitats realitzades en biblioteques del projecte Biblioteques amb DO, impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

ESPAIS EXCLUSIUS PER A PROGRAMADORS

Espectacles d’accés exclusiu. Els programadors inscrits tenen espais on veure espectacles i accedir-hi en exclusiva.

Cafè i… companyia. Els programadors inscrits tenen una sobretaula per conèixer molt més de prop els artistes i les seves propostes. L’activitat serà dinamitzada pel portal RECOMANA.CAT, que col·labora amb Litterarum per crear un espai d’exposició, debat i crítica artística al voltant de la programació de la fira d’espectacles literaris.

Compartim taula. Us convidem als ja consolidats dinars de programadors, on juntament amb els artistes podeu establir sinergies, parlar de projectes, festivals, activitats literàries, etc. tot acompanyant les converses amb productes km 0.

AVANTATGES DE LA CONTRACTACIÓ A LITTERARUM

Beneficis per a contractacions abans del 31 de juliol de 2017

 • Gaudir dels preus Litterarum (tot i que la proposta estigui programada al llarg del 2017). Els Preus Litterarum són els catxets especials que les companyies accepten per a la seva actuació a la Fira i que els podreu consultar a programadors@litterarum.cat.
 • Una nit d’allotjament en una habitació individual per a l’edició Litterarum 2018.[1]

Beneficis per a contractacions a partir de l’1 d’agost de 2017 (fins al desembre de 2017)

 • Una nit d’allotjament en una habitació individual per a l’edició Litterarum 2018.1

 

Per tal de poder certificar les contractacions, els programadors haureu de fer arribar la confirmació del tancament de la contractació a programadors@litterarum.cat, així com material de difusió de la programació.

 

OBSERVACIONS IMPORTANTS

Per tenir tota la informació 100% actualitzada i consultable en tot moment sense que calgui utilitzar el paper, accediu gratuïtament a l’APP Espectacles Literaris, on podeu trobar i compartir a les xarxes tota la informació de tots els espectacles de l’edició 2017. Només cal entrar a www.espectaclesliteraris.cat i clicar per descarregar-la automàticament en format iOS (Apple) o Android (Google).

 

Si teniu qualsevol dubte o consulta, podeu trucar al 932956017 o bé enviar un correu electrònic a programadors@litterarum.cat.

[1] El nombre d’habitacions és limitat i s’atorgaran per estricte ordre de recepció de les reserves fins a l’ocupació completa dels hotels.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest