Litterarum, fira d'espectacles literaris

Fira del Llibre Ebrenc

Móra d’Ebre torna a fusionar turisme i literatura a través de la proposta Litterarum Experience

LITTERARUM

La vuitena edició de Litterarum, fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre torna a recuperar enguany la proposta anomenada Litterarum Experience, una oferta turisticoliterària que va encetar l’any passat i que inclou una nit d’allotjament rural de la comarca i l’entrada a cinc espectacles de Litterarum. “Pensem que la nostra fira, a més de difondre la literatura en llengua catalana, també pot fer de motor econòmic i dinamitzar les Terres de l’Ebre turísticament”, apunta el director de Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc, Albert Pujol.

De fet, enguany s’ha millorat el paquet turístic encetat l’any passat i Litterarum Experience ofereix, pel preu de 75 euros per parella, una nit amb esmorzar en un allotjament de turisme rural de la Ribera d’Ebre més les entrades als espectacles Vestigis de Valer Gisbert, Paper trencat de Ramon Castells, Imitació del foc de Josep R. Cerdà, Els fruits saborosos de Vicens Martín Grup i Gemma Abrié i El poeta Ovidi amb Mercè Sampietro, Eduard Iniesta i Llúcia Vives. Tots cinc programats dissabte 6 de juny durant tot el dia.

Enguany també es fa una difusió més ambiciosa en l’àmbit nacional d’aquesta oferta turisticoliterària. Així, s’han imprès uns 2.000 fullets informatius i s’han distribuït a través de l’empresa QUASAR QLTURA als catorze centres culturals més importants de Barcelona, entre els quals hi ha el Teatre Nacional de Catalunya, el Mercat de les Flors o el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Per poder gaudir de Litterarum Experience els interessats s’han de posar en contacte amb l’equip de gestió de Litterarum, a l’adreça electrònica gestio@litterarum.cat, abans de dilluns 1 de juny.

La Fira del Llibre Ebrenc està organitzada pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner, i Litterarum, fira d’espectacles literaris, per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

Litterarum_experience1 Litterarum_experience2

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Els comentaris estan tancats.